top of page

MILLNERS

OM MILLNERS

Med en mix av nostalgisk miljö och modern teknik har Millners skapat en plats där lyckade event är en självklarhet! Vi älskar det vi gör och som besökare känner du det i atmosfären.

Please reload

Millners är en levande rockklubb i Tibro med amerikanskt 50- och 60-tal i centrum. Våra lokaler håller en hög klass och är en nostalgisk upplevelse, som av förstagångsbesökare brukar sammanfattas med ett enda ord – ”Wow!”
Våra egna event drivs av föreningen Millners Club men vi tar även emot externa bokningar i mån av möjlighet.

I lokalerna finns ett café inrett i klassisk amerikansk 50- & 60-tals stil. Vår pub är inredd i en mer rustik stil med mycket mörka material och tapeter även i taket. Vår ”pride and joy” är konsertlokalen där vi satsat stort och Millners är numera känt för sin fina kvalité när det gäller både ljud och ljus. Här har vi även utrustning för att göra liveinspelningar.

Välkommen till en skön upplevelse på Millners!

Please reload

VÅRA LOKALER

"Millners lokaler är unika på det sättet att varje rum har sin egen stil och funktion.
Vi har verkligen tänkt till för att skapa miljöer som gör att det känns
välkomnande och funktionellt på samma gång."

Please reload

Caféet

Det första man möts av är vårt café som är byggt i genuin amerikansk 50-talsstil. De halvrunda sofforna i röd vinyl är helt original och byttes ut på ett café i USA i nånstans slutet av 50-talet eller början av 60-talet. I rummet ryms en liten samling av alltifrån gamla radioapparater och musikinstrument till jukeboxen som fortfarande fungerar.

Please reload

Konsertsalen

Fortsätter man in genom caféet kommer man till konsertsalen. Salen är precis lagom stor för att det ska kännas rymligt men ändå intimt. Scenen är byggd efter gammalt tänk där det går ut en liten halvmåne på scenen framför ridån. Vi behov kan vi plocka fram en catwalk som bygger några meter ut från scenen. Ljudet och ljuset är däremot inte gammalt. Vi har satsat mycket pengar och tid på att jobba fram en rigg som fungerar bra hos oss. LED-ljus i mängd blandas med frontljus och följespot. Allt styrs med dator och tryckskärm. Vår rejäla ljudrigg är komplett med allt som kan behövas för olika typer av band. Vi har även ett professionellt inspelningssystem för att göra liveinspelningar upp till 24 kanaler + MIDI som kan mixas efteråt i studio.

Please reload

Puben

För ett par år sedan byggde vi till en pub i lite mer rustik stil. Här finns mörka träslag varvat med fina tapeter (även i taket faktiskt). Bardisken kommer från anrika Ramada Hotell i Jönköping, som var en del av den snabbt växande amerikanska hotellkedjan på 60-talet. Här finns några av de sista bilderna innan hotellet revs, tillsammans med rolig historik kring hotellets tillkomst och öde. Vi har fullständiga rättigheter och våra bartenders serverar med ett leende både egna och andras drinkar.

Please reload

”Gamla bilhallen”

I brist på bättre namn går det allra senaste tillbygget av lokaler som ”gamla bilhallen”. Det beror på att det var just en bilhall tidigare. Faktum är att hela Millners är en f.d. bilhall med verkstad och reservdelslager, men det är en hel annan historia. I denna del har vi valt ljusa färger och har högt i tak. Här finns en liten scen som passar bra för intima spelningar. Två av väggarna utgörs av stora skyltfönster och ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Men det går även dra för tjocka svarta tyger och mörklägga precis så mycket man vill.

Please reload

Köket

Vårt kök är färdigbyggdess sommaren 2012 och är ett genomtänkt, modernt kök med allt som behövs för restaurangverksamhet. Mer info och bilder kommer när köket är färdigbyggt.

Please reload

KONTAKTA OSS

Millners

Mariestadsvägen 26

54335 Tibro

TELEFON
0504-616 60

0709-961 660

EPOST
millners@tibro.nu

Please reload

bottom of page