Husmanskost med hög igenkänningsfaktor och med inslag av det internationella köket. Självklart har vi snabbmat alá Amerikanskt 50-tal. Millners en restaurang du inte går hungrig ifrån.

Lunchbuffé 11.30 - 14.30 

Luncher November månad

Vi har alltid vegetariskt alternativ mot beställning.
Salladsbuffé, valfri dryck och kaffe. Till kaffet serveras alltid nybakt kaka.

Nu ny meny från 4 november

04 Måndag
Grynkorv med senapssås
Saffransinbakad fisk med fänkål och dragonsås
Långbakad fläsksida med pepparrotssås och rotmos

05 Tisdag
Stekt, rimmat fläsk med raggmunk, bruna bönor och löksås
Kycklingfilé överbakad med Mozzarella och soltorkad tomat, citron och basilikasås.
Ädelostfylld köttfärslimpa lindad med bacon, gräddsås.

06 Onsdag
Kålpudding med gräddsås.
Panerad schnitzel med ärtor och brunsås.
Sprödbakad torskfilé med remouladsås.

07 Torsdag
Bräserad högrev med gräddsås.
Kycklingfilégryta med grönsaker.
Ugnsbakad fläskfilé med kantarellsås.

08 Fredag
Ugnsbakad fläskkarré med äpplemos och gräddsås.
Strimlad biff i sataysås och ris.
Våra egna köttbullar med potatismos och gräddsås.

11 Måndag
Kalvkött i dillsås
Ugnsbakad falukorv med ost och tomatsås
Pannbiff med gräddsås, lingon och inlagd gurka

12 Tisdag
Stekt, rimmat fläsk med raggmunk, löksås och bruna bönor
Panerad spättafilé med remouladsås och citron
Skånsk kalops med rödbetor

13 Onsdag
Isterband med dillstuvad potatis
Rosmarin och persiljemarinerad kycklingfilé med dragonsås
Strimlad fläskfilé med bacon, soltorkade tomater, paprika och grädde.

14 Torsdag
BBQ marinerad, benfri kotlettrad med kantarellsås
Husets lasagne
Pasta Carbonara

15 Fredag
Fiskroulader med vitvinssås
Fläskfilé noisetter med svampsås
Kycklingspett marinerat i färska kryddor och barbecuesås

18 Måndag
Inkokt lax med kall rom och räksås
Strimlad kycklingfilé i cocos och ostronsås
Färsjärpar fyllda med färsk ost och gräddsås

19 Tisdag.
Stekt sidfläsk med raggmunk, löksås och bruna bönor
Plommonspäckad fläskkarré med gräddsås
Ugnsbakad falukorv med äpple och potatismos

20 Onsdag.
Pannbiff med lök, öl och kryddpepparsky, saltgurka
Kycklingfilé med färsk paprika, champinjoner, vitlök, rödlök och tomatsås. Toppad med färska koriander.
Stekt fylld strömming med potatismos

21 Torsdag.
Grillad kalventrecote, potatisgratäng och tryffelsky
Örtbakad fläskfilé med gorgonzolasås
Nachospanerade kycklingbröst med fajitasås

22 Fredag.
Havets Wallenbergare med kall skaldjurssås
Viltskavsgryta med lingon och potatismos
Rödvinskokta kycklinglår med champinjoner

25 Måndag.
Fläsklägg med rotmos
Fiskroulader i vitvinssås, rödlök och spenat
Fläsknoisetter med pepparsås

26 Tisdag.
Stekt sidfläsk med raggmunk, löksås och bruna bönor
Pasta med kycklingfilé, soltorkade tomater, bacon och tomatsås
Skånsk kalops

27 Onsdag
Wallenbergare original
Vitvinspocherad torsk med musslor, räkor och kall citron/dillsås
Fransk gryta med rödvin, champinjoner, lök, morötter och vitlök

28 Torsdag
Fisklasagne
Ädelost och baconfylld köttfärslimpa med lingonsås
Tjocka revbensspjäll marinerade i barbecuesås

29 Fredag.
Ugnsbakad kycklingfilé med grönpepparsås
Pasta Bolognese
Långbakad ryggbiff med bearnaisesås

 


Vi har alltid vegetariskt alternativ mot beställning.
Salladsbuffé, valfri dryck och kaffe.


 

© 2018 All rights reserved 
Byggs och administreras av 
webdesign4u

Mariestadsvägen 26

54335 Tibro